Fri frakt vid köp av minst 3 chokladkakor.

Ångerrätt

Vi har 14 dagars returrätt, vilket innebär att du har 14 dagar på dig att begära retur efter att du mottagit din vara. För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd i originalförpackningen. Du behöver också ha kvar kvittot. För att starta en retur kan du kontakta oss på info@astachoklad.se. Du är ansvarig för att betala kostnaderna för frakt, leverans och skick på produkterna vid retur. Produkterna ska därför skickas väl emballerade och i originalförpackning. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss för eventuell returfråga på info@astachoklad.se.

SKADOR

Vänligen kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

ÅTERBETALNING

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om den godkänns får du automatiskt en återbetalning med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen.